fbpx

Kesätöihin

Maagista myyntityötä kesäksi

Täytä hakulomake

Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Meillä on rento ja mukava meininki. Työntekijöistämme 97 % suosittelee Toteemia työpaikkana. Toimitilamme ovat viihtyisät ja sijaitsevat Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella.

Haemme nyt kesäksi muutamia reippaita henkilöitä myyntitiimeihin tuuraamaan myyntineuvottelijoidemme kesälomia. Työsi on yhteydenpitoa kuluttaja-asiakkaisiin puhelimella. Myytävinä tuotteina ovat joko maailman suurimpiin vakuutusyhtiöihin kuuluvan AIG:n lisäturvavakuutukset tai Vattenfallin fossiilittomat sähkösopimukset.

Koulutamme kaikki kesätyöntekijät perusteellisesti ja autamme arjessa koko ajan, jotta kehityt ja viihdyt työssäsi.

Toteemissa hankittu työkokemus auttaa sinua myöhemmin työuralla eteenpäin. Saat hyödyllistä oppia myymisestä ja varmuutta kohdata erilaisia ihmisiä. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena työntekijänä.

Toivomme Sinulta vähintään 18 vuoden ikää, tahtoa kehittyä ja halua oppia uutta. Olet luonteeltasi rohkea ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aiempaa kokemusta myynnistä ei vaadita.

Maksamme kiinteää kuukausipalkkaa 1 450 euroa ja provisiota myynnistäsi sen päälle.

Kiinnostuitko?

Hakemuksen voit tehdä sivun alareunassa olevalla hakulomakkeella. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, niin olethan yhteydessä minuun puhelimella tai sähköpostilla.

Hakuaika päättyy 8.5.2022, mutta aloitamme hakemusten läpikäymisen jo aiemmin. Kutsumme hakuaikana ehdokkaita haastatteluihin. Työt alkavat maanantaina 6.6. kattavalla perehdytyksellä tai sopimuksen mukaan. Toivomme sinun voivan työskennellä vielä ainakin osan elokuusta.

Ystävällisin terveisin
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

 

Etumme

Toimisto keskellä kylää

Kehity myynnissä

Tunnettu brändi ja Laaja myyntisalkku

Yhtenäinen, motivoitunut myyntitiimi

Myynnillinen kulttuuri

Osaavien kollegoiden tuki

Ansaitse rahaa

Ideoiden edelläkävijä

Toteemi on vuonna 2014 perustettu telemyyntitalo, jossa tehdään laadukasta kauppaa suurella sydämellä. Myymme sähköä sekä energia- ja vakuutustuotteita kuluttaja-asiakkaille – reilu peli pätee meillä niin asiakkaisiin kuin työntekijöihinkin. Menestyksemme perustana on hauska ja sitoutunut porukka, jolla on yhteinen visio ja arvot. Kaikki toteemilaiset ovat tavoitteellisia, jotka paiskivat duunia positiivisella otteella. Toteemissa työskentelee tällä hetkellä 50 myynnin ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 2,5 M€. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella.

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Hae kesätöihin

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.