fbpx

Ratkaisumyyjä energiasäästötuotteisiin

Toteemi etsii nyt osaavaa ratkaisumyyjää

Täytä hakulomake

Tampereen Toteemi on tamperelainen myyntitalo, jossa myyntiä tehdään laadulla ja ammattitaidolla. Olemme toimineet pitkään Vattenfallin yhteistyökumppanina myyden sähkösopimuksia kuluttaja-asiakkaille. Viime vuosina Vattenfallin myyntimme on laajentunut myös aurinkopaneeleihin ja ilmalämpöpumppuihin.

Etsimme

B2C-RATKAISUMYYJÄÄ ENERGIANSÄÄSTÖTUOTTEISIIN

Toivomme sinun tuovan lisää draivia ja osaamista aurinkopaneeli- ja ilmalämpöpumppumyyntiin. Myyntiä tehdään puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Työtehtävä on uusi yrityksessämme, joten pääset vaikuttamaan vahvasti työn sisältöön. Nykyiset ohjelmistot mahdollistavat esimerkiksi aurinkopaneelimyynnissä asiakkaan kohteen kartoittamisen etänä tietokoneelta ja näin ollen pystymme myymään isojakin kokonaisuuksia puhelimen välityksellä. Työ koostuu myynnistä lämpimiin liideihin ja joiltain osin ns. kylmemmän kohderyhmän kontaktoinnista. Markkina-alueena on koko Suomi.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Haemme nyt energiasäästötuotteiden myyntiin kasvua ja etsimme tekijää, jolla on hyviä ideoita ja ajatuksia kyseisten tuotteiden myynnistä. Sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta laite- tai esimerkiksi kodinkonemyynnistä. Energia-alan tuntemuksesta voi olla myös etua tässä työssä. Etsimme pitkäaikaista vastuumyyjää, joka on oma-aloitteinen myynnin ja myös myynnin kehittämisen suhteen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja suhtautuu elämään positiivisesti. Jos tunnistat itsesi tästä, niin ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää.

Toteemi tarjoaa sinulle

Laadukkaat työvälineet, ammattimaiset työkaverit ja kannustavan työyhteisön ympärillesi. Saat myös kilpailukykyiset tuotteet ja pääset mukaan jo ennestään toimivaan konseptiin, jossa perusasiat ovat kunnossa ja pääset kehittämään myyntiä uudelle tasolle. Tarjoamme sinulle reilun palkkauksen ja joustavuuden työaikoihin, joihin pääset itse vaikuttamaan. Toteemilla on myös hienot tilat keskustassa Finlaysonilla, mutta myös etätyö on mahdollinen.

Haku päättyy 27.11. tai kunnes sopiva henkilö on valittu. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita hakemus palkkatoiveen kera pikaisesti tulemaan alla olevalla lomakkeella. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Annan mielelläni lisätietoja työtehtävään tai hakuprosessiin liittyen.

Ystävällisin terveisin

Tomas Lempiäinen
tomas.lempiainen@toteemi.fi
P. 0400 275844

Tampereen Toteemi Oy

Itäinenkatu 11, 33210 Tampere
www.toteemi.fi

Etumme

Hyvä sijainti

Kehity myyntityössä

Tunnettu brändi ja Laaja myyntisalkku

Yhtenäinen myyntitiimi

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Vattenfall on euroopan yksi suurimmista sähkön ja lämmön tuottajista ja jälleenmyyjistä. Vattenfall-konsernilla on noin 20 000 työntekijää, ja toimimme pääasiassa Ruotsissa, Saksassa, Alankomaissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa ja Suomessa.

Vattenfall haluaa mahdollistaa elämän ilman fossiilisia polttoaineita yhden sukupolven kuluessa, ja kannustamme siirtymistä kestävään energiajärjestelmään.

Vattenfall on laatinut strategian, jonka tarkoituksena on edistää ilmastoälykkäämpää elämää ja mahdollistaa fossiiliton elämä yhden sukupolven kuluessa. Tämä sitoumus asiakkaillemme, sidosryhmillemme ja työntekijöillemme antaa selkeän suunnan, painopisteen sekä merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Kesätyö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.