fbpx

Kesätyö vakuutusmyynnissä

Tule kesäksi töihin vakuutusmyyntiin

Täytä hakulomake

Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Työntekijöistämme 97 % suosittelee meitä työpaikkana. Toimitilamme ovat uudet ja sijaitsevat modernissa Ratinankaaren toimistotalossa keskellä Tamperetta.

Haemme nyt ensi kesäksi muutamia henkilöitä myyntitiimiin tuuraamaan myynti-neuvottelijoidemme kesälomia. Työsi on yhteydenpitoa kuluttaja-asiakkaisiin puhelimella. Myytävänä tuotteena on lisäturvavakuutukset.

Me koulutamme kaikki kesätyöntekijät hyvin ja autamme arjessa koko ajan, jotta kehityt ja viihdyt työssäsi.

Toteemissa hankittu työkokemus auttaa sinua myöhemmin työuralla eteenpäin. Saat hyödyllistä oppia myymisestä ja varmuutta kohdata erilaisia ihmisiä. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena työntekijänä.

Toivomme Sinulta vähintään 18 vuoden ikää, tahtoa kehittyä ja halua oppia uutta. Olet luonteeltasi rohkea ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aiempaa kokemusta myynnistä ei vaadita.

Palkkamalli on reilu. Maksamme kiinteää kuukausipalkkaa 1 450 euroa ja provisiota myynnistäsi sen päälle.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä ja kysy lisää tai lähetä suoraan hakemus sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Työ alkaa maanantaina 1.6.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja haku päättyy 30.4. tai kunnes sopivat tekijät on valittu. Toivomme, että voit työskennellä meillä vielä elokuussa sopimuksen mukaan.

Ystävällisin terveisin
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

Etumme

Hyvä sijainti

Kehity myyntityössä

Tunnettu brändi ja Laaja myyntisalkku

Yhtenäinen myyntitiimi

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Kesätyö

  • Max. file size: 128 MB.
    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.