fbpx

SÄHKÖNMYYNTI

HAE SÄHKÖNMYYJÄKSI

Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Työntekijöistämme 97 % suosittelee meitä työpaikkana. Toimitilamme ovat uudet ja sijaitsevat modernissa Ratinankaaren toimistotalossa.

Tule mukaan Vattenfall-tiimiin sähkönmyyjäksi!

Työsi on pääsääntöisesti yhteydenpitoa uusiin ja nykyisiin asiakkaisiin, joille myyt tai päivität sähkösopimuksia ja energiansäästötuotteita puhelimitse.

Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, sillä Toteemi tarjoaa kaikille työntekijöilleen hyvän ja toimivan koulutuksen myyntiin sekä esimiehen jatkuvan tuen. Kunhan omaat oikean asenteen ja olet muutenkin hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme!

Palkkamalli on reilu. Maksamme kiinteää kuukausipalkkaa ja provisiota myynnistäsi sen päälle. Meillä voit hyödyntää joustavia työaikoja elämäntilanteesi mukaan tai tehdä töitä etänä kotoa käsin silloin tällöin tai kokoaikaisesti. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa.

Ole minuun yhteydessä ja kysy lisää tai lähetä suoraan hakemus sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Työ alkaa maanantaina 18.5.2020 ja haku päättyy 13.5. tai kunnes sopivat tekijät ovat valittu. Haastattelen hakijoita koko hakuajan.

Annan mielelläni lisätietoja:
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

Vattenfall myy sähköä kaikkialle Suomeen ja kaikki kotitalouksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana. Vattenfall on valittu Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2019.

Tervetuloa Visan tiimiin!

”Meillä on erittäin tiivis porukka, johon uudet otetaan hyvin vastaan. Kaikki hengaa toistensa kanssa, eikä meillä ole mitään kuppikuntia tai vastakkainasettelua. Meidän tiimissä viljellään välillä aika hurttiakin huumoria. Monella on urheilutaustaa ja sitä kautta motivaatio korkealla ja kova halu onnistua.

Esimiehenä kannustan kaikkia, kuuntelen puheluita ja mietitään yhdessä miten saataisiin enemmän kauppaa. Lisäksi meillä on kisoja, joilla motivoidaan. Yritän olla läsnä niissä arjen pienissä jutuissa: kannustan kun kauppaa tulee ja tsemppaan silloin kun ei meinaa onnistua. Kaikilla pitää olla sellainen fiilis, että tätä tehdään yhdessä! Parhaat fiilikset tulee siitä, kun myyjällä lähtee rullaamaan sillä keinolla mistä puhuttiin ja siitä, kun porukalla on hauskaa yhdessä.

Tuotehan on helppo myydä, sillä tunnettu brändi tuo luotettavuutta. Myös yhteistyö Vattenfallin kanssa sujuu hyvin – jos tarvitaan jotain tietoa, he vastaavat nopeasti.

Toteemiin haluavalla ei tarvitse olla vuosien kokemusta. Kova halu tehdä ja kehittyä riittää!”

 

Katso video

Etumme

Nykyasiakasmyynti

Monipuoliset kohderyhmät

Tunnettu brändi ja Laaja myyntisalkku

Yhtenäinen myyntitiimi

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Sähkömyynti tampere

    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.