SÄHKÖNMYYNTI

HAE SÄHKÖNMYYJÄKSI

Toteemi on suomalainen telemyyntitalo, jossa tehdään laadukasta kauppaa suurella sydämellä. Tule mukaan huipputiimiin sähkönmyyjäksi!

Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, sillä Toteemi tarjoaa kaikille työntekijöilleen hyvän ja toimivan koulutuksen myyntiin sekä esimiehen jatkuvan tuen. Kunhan omaat oikean asenteen ja olet muutenkin hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme! Toteemi on loistopaikka kerätä myyntikokemusta esim. välivuoden aikana tai jos alanvaihto on ajankohtaista.

Työsi on pääsääntöisesti yhteydenpitoa uusiin ja Vattenfallin nykyisiin asiakkaisiin, joille myyt tai päivität sähkösopimuksia ja energiansäästötuotteita. Tuote on helppo ja mukava myydä, sillä kaikki tarvitsevat sähköä! Kuukausipalkka on 1 450 euroa ja sen päälle saat provisiota jokaisesta tekemästäsi kaupasta. Hyvällä myynnillä sinulla on mahdollisuus tuplata kuukausipalkkasi! Tuemme myös henkilöstömme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa.

Suuri osa porukasta on viihtynyt meillä pitkään ja 97 % suosittelee Toteemia työpaikkana. Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Paikat täytetään heti, kun sopivat tekijät löytyvät. Ole nopea ja laita hakemus saman tien! Työt alkavat 14.1.2019.

 

Tapaamisiin!

Kysy lisää: 
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

Tervetuloa Visan tiimiin!

”Meillä on erittäin tiivis porukka, johon uudet otetaan hyvin vastaan. Kaikki hengaa toistensa kanssa, eikä meillä ole mitään kuppikuntia tai vastakkainasettelua. Meidän tiimissä viljellään välillä aika hurttiakin huumoria. Monella on urheilutaustaa ja sitä kautta motivaatio korkealla ja kova halu onnistua.

Esimiehenä kannustan kaikkia, kuuntelen puheluita ja mietitään yhdessä miten saataisiin enemmän kauppaa. Lisäksi meillä on kisoja, joilla motivoidaan. Yritän olla läsnä niissä arjen pienissä jutuissa: kannustan kun kauppaa tulee ja tsemppaan silloin kun ei meinaa onnistua. Kaikilla pitää olla sellainen fiilis, että tätä tehdään yhdessä! Parhaat fiilikset tulee siitä, kun myyjällä lähtee rullaamaan sillä keinolla mistä puhuttiin ja siitä, kun porukalla on hauskaa yhdessä.

Tuotehan on helppo myydä, sillä tunnettu brändi tuo luotettavuutta. Myös yhteistyö Vattenfallin kanssa sujuu hyvin – jos tarvitaan jotain tietoa, he vastaavat nopeasti.

Toteemiin haluavalla ei tarvitse olla vuosien kokemusta. Kova halu tehdä ja kehittyä riittää!”

 

Katso video

Etumme

Nykyasiakasmyynti

Monipuoliset kohderyhmät

Tunnettu brändi ja Laaja myyntisalkku

Yhtenäinen myyntitiimi

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Sähkömyynti tampere

    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.