fbpx

SÄHKÖNMYYNTI

HAE SÄHKÖNMYYJÄKSI

Täytä hakulomake

Etsimme nyt sähkönmyyntitiimiin uusia myyntineuvottelijoita. Olemme 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkailleen ja työntekijöilleen. Toimimme eurooppalaisen energiayhtiön, Vattenfallin kumppanina Suomessa. Myymme kuluttaja-asiakkaille sähkösopimuksia ja energiansäästötuotteita. Vattenfall on edelläkävijä fossiilittoman energian myynnissä ja tuotannossa.

Autamme asiakkaita tekemään hyviä ratkaisuja sähkösopimuksen suhteen ja sitä kautta tuomaan heidän arkeensa lisäarvoa. Ohjeistamme myös energian kulutuksen pienentämiseen, joka myös tuo säästöä kustannuksissa.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn (37,5h/vko) joustavilla työajoilla ja vapailla viikonlopuilla. Toteemin arvoihin kuuluu, että pyrimme huomioimaan työntekijän toiveet työaikaan liittyen ja meillä myös etätyö on mahdollista perehdytyksen jälkeen.

Palkkamallimme on reilu: kiinteä kuukausipalkka ja provisio myynnistäsi sen päälle. Tuemme henkilöstön työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedun muodossa. Noin 50 henkisen porukkamme päämaja sijaitsee Siperian liikekeskuksessa moderneissa toimistotiloissa Finlaysonilla. Avarasta toimistostamme löytyy komeiden kattomaisemien lisäksi sähköpöydät ja vastamelukuulokkeet.

Millaista osaamista tarvitsen?

Sähköalan ei tarvitse olla sinulle tuttua, vaan koulutamme sinut ammattitaitoisesti usean vuoden kokemuksella. Mikäli et ole myyntiä tehnyt aikaisemmin, niin sekään ei haittaa vaan tärkeintä on asenne ja tahto tehdä kauppaa. Työ on aktiivista keskustelua asiakkaiden kanssa, joten on tärkeää, että nautit sosiaalisista tilanteista.

Nyt kuulostaa lupaavalta – miten voin hakea mukaan?

Hakemuksen voit tehdä sivun alareunassa olevalla hakulomakkeella. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, niin olethan yhteydessä Villeen puhelimella tai sähköpostilla.

Haku päättyy 3.5.2023, mutta aloitamme hakemusten läpikäymisen jo aiemmin. Kutsumme jo hakuaikana ehdokkaita haastatteluihin. Työt alkaa 8.5.2023

 

Tomas Lempiäinen

myyntipäällikkö

0400275844

tomas.lempiainen@toteemi.fi

 

Vattenfall myy sähköä kaikkialle Suomeen ja kaikki kotitalouksille myymämme sähkö tuotetaan fossiilittomasti. Vattenfall on johtava eurooppalainen energiayhtiö, joka on ollut sähköistämässä teollisuutta ja koteja sekä muuttanut elämää erilaisten innovaatioiden avulla jo yli sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on fossiilivapaa elämä yhden sukupolven aikana. Vattenfall on valittu Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi vuonna 2019.

 

Tervetuloa Villen tiimiin!

”Meillä on erittäin tiivis porukka, johon uudet otetaan hyvin vastaan. Kaikki hengaa toistensa kanssa, eikä meillä ole mitään kuppikuntia tai vastakkainasettelua. Meidän tiimissä viljellään välillä aika hurttiakin huumoria. Monella on urheilutaustaa ja sitä kautta motivaatio korkealla ja kova halu onnistua.

Esimiehenä kannustan kaikkia, kuuntelen puheluita ja mietitään yhdessä miten saataisiin enemmän kauppaa. Lisäksi meillä on kisoja, joilla motivoidaan. Yritän olla läsnä niissä arjen pienissä jutuissa: kannustan kun kauppaa tulee ja tsemppaan silloin kun ei meinaa onnistua. Kaikilla pitää olla sellainen fiilis, että tätä tehdään yhdessä! Parhaat fiilikset tulee siitä, kun myyjällä lähtee rullaamaan sillä keinolla mistä puhuttiin ja siitä, kun porukalla on hauskaa yhdessä.

Tuotehan on helppo myydä, sillä tunnettu brändi tuo luotettavuutta. Myös yhteistyö Vattenfallin kanssa sujuu hyvin – jos tarvitaan jotain tietoa, he vastaavat nopeasti.

Toteemiin haluavalla ei tarvitse olla vuosien kokemusta. Kova halu tehdä ja kehittyä riittää!”

 

Katso video

Etumme

Nykyasiakasmyynti

Monipuoliset kohderyhmät

Tunnettu brändi ja Laaja myyntisalkku

Yhtenäinen myyntitiimi

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Sähkömyynti tampere

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.