fbpx

VAKUUTUSMYYNTI

HAE VAKUUTUSNEUVOTTELIJAKSI

Työtä, jolla on tärkeä merkitys.

Vuonna 1919 perustettu American International Group, Inc. (AIG) on yksi maailman johtavista vakuutuskonserneista. Maailmanlaajuisesti AIG:llä on toimintaa yli 80 maassa ja markkina-alueella. Asiakkaita yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 90 miljoonaa. Suomessa AIG vakuuttaa yrityksiä ja satoja tuhansia henkilöasiakkaita.

Toteemi on AIG:n kumppani Suomessa. Myymme henkilöasiakkaille lisäturvaa, kuten esimerkiksi vakuutuksia yllättävän sairauden varalle sekä vakuutuksia tapaturmien varalle. Teemme työtä, jolla on tärkeä merkitys jokaiselle asiakkaallemme.

AIG-vakuutusneuvottelija

Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalveluista. Pidämme asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse. Toimimme vahvasti tiiminä ja kehitämme yhdessä toimintaamme. Tarjoamme paljon myyntivalmennuksia, joissa voit päivittää osaamistasi oman tarpeesi mukaan. Myyntitiimissämme on monipuolista osaamista ja työkaverit ovat nuoria aikuisia ja jo varttuneempaan ikään ehtineitä.

Palkkamalli on reilu. Maksamme kiinteää kuukausipalkkaa ja provisiota myynnistäsi sen päälle. Meillä voit hyödyntää joustavia työaikoja elämäntilanteesi mukaan tai tehdä töitä etänä kotoa käsin silloin tällöin tai kokoaikaisesti. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa.

Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Työntekijöistämme 97 % suosittelee meitä työpaikkana. Toimitilamme ovat uudet ja sijaitsevat modernissa Ratinankaaren toimistotalossa.

Tarjoamme aina uusille työntekijöille hyvän ja perusteellisen koulutuksen, joten jos et vielä ole ehtinyt hankkimaan myyntikokemusta, mutta omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti joukkueeseemme. Myöhemmin sinun on mahdollista aloittaa halutessasi myös Liiketalouden perustutkinnon opiskelu työn ohessa.

Ole minuun yhteydessä ja kysy lisää tai lähetä suoraan hakemus sivun alareunassa olevalla lomakkeella palkkatoiveesi kera.

Työ alkaa maanantaina 1.6.2020 ja haku päättyy 27.5. tai kunnes sopivat tekijät ovat valittu. Haastattelen hakijoita koko hakuajan.

Ystävällisin terveisin
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

Tervetuloa Ilkan tiimiin!

” Olen työskennellyt Toteemilla vuodesta 2016 ja toimin tiimiesimiehenä vakuutusmyynnin puolella. Tärkein tehtäväni on auttaa työntekijöitämme arjen tilanteissa ja johtaa tiimiä valmentavalla otteella kohti parempia tuloksia sekä asiakaskokemuksia.

Esimiehenä annan paljon vapautta ja vastuuta. Jokainen työntekijä otetaan huomioon yksilönä ja pyrin löytämään jokaisen kanssa yhdessä fiksuimmat tavat työntekoon. Työn tavoitteet katsotaan jokaisen kanssa yhdessä sekä mietitään, mitä ja miten tekemällä tavoitteisiin päästään. On tärkeää, että jokaiselle saadaan suunta selkeäksi. Autan aktiivisesti henkilökohtaisten myyntitaitojen ja tuotetietouden kehittämisessä ja sparrailemme näistä asioista viikoittain yhdessä myös tiimin kanssa. Toteemilla pystyt kehittämään itsellesi sellaisia taitoja, joista sinulle on hyötyä koko loppuelämäksi!

Jotta opimme ja kehitymme paremmiksi, niin meidän pitää välillä epäonnistua ja tehdä virheitä. Tämä kuuluu oppimisen prosessiin ja näin opimme uusia asioita. Tulehan mukaan oppimaan uutta ja osaksi meidän mukavaa tiimiä!”

Etumme

Jatkomyynti omille asiakkaille

Selkeät helposti opittavat tuotteet

Paljon eri ikäisiä työkaverita

Normaalia vähemmän myynnin esteitä

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Tervetuloa Paulin tiimiin!

”Olen ollut Toteemilla vuodesta 2014 saakka ja työskennellyt myynnin parissa jo ennen sitä. Tänne voi tulla töihin joka päivä hyvillä mielin! Meidän tiimissä on huumorintajuista porukkaa, joka ei pelkää antaa tai ottaa apua vastaan. Jokaisella on selkeä halu kehittyä ja tavoitteellisuus näkyy kaikessa tekemisessä.
Meidän tiimissä on helppo kertoa omista iloista ja pettymyksistä – aina löytyy joku, joka kuuntelee ja tsemppaa eteenpäin. Huumori auttaa monissa tilanteissa. Esimiehen kanssa järjestetään säännöllisiä keskusteluja, joissa voi avoimesti kertoa huolistaan ja apua saa aina kun vain kysyy. Jaamme aktiivisesti toisillemme myyntivinkkejä ja säännölliset myyntikoulutukset auttavat löytämään uusia ideioita tuloksen parantamiseen.
Meillä pärjää, kunhan on vastuuntuntoinen ihminen, jolla on aito halu kehittyä ja oppia uutta myynnin saralta. Tällä alalla ahkerat ja työnsä huolellisesti tekevät pärjäävät! Jokaisella tapaamallani huippumyyjällä on ollut yksi selkeä ominaisuus: Periksiantamattomuus!”

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Vakuutusmyynti tampere

    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.