fbpx

VAKUUTUSMYYNTI

HAE VAKUUTUSNEUVOTTELIJAKSI

Täytä hakulomake

Vakuutusneuvottelija | AIG

Haemme nyt rentoon tiimimme AIG-vakuutusneuvottelijoita.

Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalveluista. Myymme kuluttaja-asiakkaille AIG:n lisäturvavakuutuksia ja pidämme asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse. Toimimme vahvasti tiiminä ja kehitämme yhdessä toimintaamme. Tarjoamme paljon erilaisia myyntivalmennuksia ja sparrauskeskusteluita, jotka tukevat myyntitaitojesi kehittymistä ja työssä viihtyvyyttä.

Meillä on reilu palkkamalli ja joustavat työajat

Maksamme kiinteää kuukausipalkkaa ja provisiota myynnistäsi sen päälle.  Tarjoamme sinulle kokoaikatyön (37,5 t/vko). Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Meillä voit halutessasi hyödyntää joustavia työaikoja elämäntilanteesi mukaan tai tehdä myöhemmin töitä etänä kotoa käsin. Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa historiallisella Finlaysonilla alueella, aivan (kaupungin) Tampereen ytimessä

Saat erinomaiset eväät työssä onnistumiseen ja kehittymiseen

Tarjoamme aina uusille työntekijöille hyvän ja perusteellisen koulutuksen, joten jos et vielä ole ehtinyt hankkimaan myyntikokemusta, mutta omaat hyvän asenteen ja olet hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti joukkueeseemme. Myöhemmin sinun on mahdollista aloittaa halutessasi myös Liiketalouden perustutkinnon opiskelu työn ohessa.

Työ alkaa 8.4.2024 ja haku päättyy 30.3.2024 tai kunnes sopivat tekijät ovat valittu. Haastattelen hakijoita koko hakuajan.

Tavataan Toteemilla!

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää.
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

 

Tervetuloa Minnan tiimiin!

” Olen työskennellyt Toteemilla vuodesta 2016 ja toimin tiimipäällikkönä vakuutusmyynnin puolella. Tärkein tehtäväni on auttaa työntekijöitämme arjen tilanteissa ja johtaa tiimiä valmentavalla otteella kohti parempia tuloksia sekä asiakaskokemuksia.

Tiimipäällikkönä annan paljon vapautta ja vastuuta. Jokainen työntekijä otetaan huomioon yksilönä ja pyrin löytämään jokaisen kanssa yhdessä fiksuimmat tavat työntekoon. Työn tavoitteet katsotaan jokaisen kanssa yhdessä sekä mietitään, mitä ja miten tekemällä tavoitteisiin päästään. On tärkeää, että jokaiselle saadaan suunta selkeäksi. Autan aktiivisesti henkilökohtaisten myyntitaitojen ja tuotetietouden kehittämisessä ja sparrailemme näistä asioista viikoittain yhdessä myös tiimin kanssa. Toteemilla pystyt kehittämään itsellesi sellaisia taitoja, joista sinulle on hyötyä koko loppuelämäksi!

Jotta opimme ja kehitymme paremmiksi, niin meidän pitää välillä epäonnistua ja tehdä virheitä. Tämä kuuluu oppimisen prosessiin ja näin opimme uusia asioita. Tulehan mukaan oppimaan uutta ja osaksi meidän mukavaa tiimiä!”

Etumme

Jatkomyynti omille asiakkaille

Selkeät helposti opittavat tuotteet

Paljon eri ikäisiä työkaverita

Normaalia vähemmän myynnin esteitä

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Tervetuloa Paulin tiimiin!

”Olen ollut Toteemilla vuodesta 2014 saakka ja työskennellyt myynnin parissa jo ennen sitä. Tänne voi tulla töihin joka päivä hyvillä mielin! Meidän tiimissä on huumorintajuista porukkaa, joka ei pelkää antaa tai ottaa apua vastaan. Jokaisella on selkeä halu kehittyä ja tavoitteellisuus näkyy kaikessa tekemisessä.
Meidän tiimissä on helppo kertoa omista iloista ja pettymyksistä – aina löytyy joku, joka kuuntelee ja tsemppaa eteenpäin. Huumori auttaa monissa tilanteissa. Esimiehen kanssa järjestetään säännöllisiä keskusteluja, joissa voi avoimesti kertoa huolistaan ja apua saa aina kun vain kysyy. Jaamme aktiivisesti toisillemme myyntivinkkejä ja säännölliset myyntikoulutukset auttavat löytämään uusia ideioita tuloksen parantamiseen.
Meillä pärjää, kunhan on vastuuntuntoinen ihminen, jolla on aito halu kehittyä ja oppia uutta myynnin saralta. Tällä alalla ahkerat ja työnsä huolellisesti tekevät pärjäävät! Jokaisella tapaamallani huippumyyjällä on ollut yksi selkeä ominaisuus: Periksiantamattomuus!”

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Vakuutusmyynti tampere

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.