VAKUUTUSMYYNTI

HAE VAKUUTUSMYYJÄKSI

Työtehtäviisi kuuluu aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse. Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalvelumyynnistä. Toimimme vahvasti tiiminä, jossa yhdessä kehitämme toimintaamme ja vahvistamme hyvää tekemisen kulttuuria. Tarjoamme myös paljon myyntivalmennuksia, joissa voit päivittää osaamistasi oman tarpeesi mukaan. Vakuutusmyyntitiimissämme on monipuolista osaamista ja työkavereinasi on nuoria ja jo varttuneeseen ikään ehtineitä, joten kokeneemmankaan myynninosaajan ei tarvitse tuntea itseään ”liian kokeneeksi”.

Kuukausipalkka on 1 450 euroa ja sen päälle saat provisiota jokaisesta tekemästäsi kaupasta. Hyvällä myynnillä sinulla on mahdollisuus tuplata kuukausipalkkasi. Tuemme myös henkilöstömme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa.

Toteemi on tamperelainen myyntitalo, joka kohtelee reilusti henkilöstöään ja asiakkaitaan. Korkea myynnin laatu ja hyvä työilmapiiri ovat Toteemin toiminnan kulmakiviä. Työntekijöistämme 97 % suositteleekin meitä työpaikkana.

Aloitimme Tampereella 2014 vuoden alussa ja toimintamme laajentui 2016 vuoden lopussa, kun muutimme uuteen isompaan ja nykyaikaiseen toimitilaan Ratinankaareen. Aloitimme myös samaan aikaan ison kansainvälisen vakuutusyhtiön kanssa lisäturvavakuutusmyynnin.

Toteemi tarjoaa kaikille työntekijöilleen hyvän ja toimivan koulutuksen, joten jos et vielä olisikaan ehtinyt hankkimaan myyntikokemusta, mutta omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Suuri osa henkilöstöstämme on viihtynyt pitkään. Toteemi on myös loistopaikka, jos olet aikeissa pitää esim. välivuotta opiskeluissa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää tai lähetä suoraan hakemus.

Työ alkaa maanantaina 21.1.2019 ja haku päättyy 16.1.2019 tai kunnes sopivat tekijät ovat valittu.

Kysy lisää: 
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

Tervetuloa Ilkan tiimiin!


”Olen ollut Toteemissa parisen vuotta, mutta kokemusta myynnin alalta ja johtotehtävistä on 10 vuoden ajalta, varsinkin telemarkkinoinnista. Vastaan täällä vakuutusmyynnin tiimin lähijohtamisesta. Omassa työssäni pyrin välttämään turhaa negatiivisuutta ja antamaan kiitosta yrittämisestä. Jos asenne ja ajattelu pysyy positiivisena ja työpäivän jälkeen tietää antaneensa parhaansa, se on tärkeintä.

Meidän tiimissä johtaminen on valmentavaa. Totta kai esimiehenä näytän suunnan, mutta tavoitteiden täytyy olla sellaisia, joihin ihmiset myös itse uskovat. En halua antaa kenellekään valmiita vastauksia, vaan että työntekjät itse analysoivat omaa tekemistään ja mietitään ratkaisuja yhdessä. Haluan, että jokaiselle työntekijälle tulee sellainen fiilis, että hän uskoo omaan tekemiseen.

Meidän tiimissä on tosi erilaisia ihmisiä ja kaikilla on ne omat vahvuudet. Tuote on mahtava siinä mielessä, että vakuutuksilla mahdollistetaan asiakkaiden elämänlaadun hyvänä pysyminen tapaturman tai sairauden sattuessa. Kokemusta alalta ei tarvitse olla – täällä koulutetaan ja valmennetaan!”

Etumme

Jatkomyynti omille asiakkaille

Selkeät helposti opittavat tuotteet

Paljon eri ikäisiä työkaverita

Normaalia vähemmän myynnin esteitä

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Tervetuloa Paulin tiimiin!

”Olen ollut Toteemilla vuodesta 2014 saakka ja työskennellyt myynnin parissa jo ennen sitä. Tänne voi tulla töihin joka päivä hyvillä mielin! Meidän tiimissä on huumorintajuista porukkaa, joka ei pelkää antaa tai ottaa apua vastaan. Jokaisella on selkeä halu kehittyä ja tavoitteellisuus näkyy kaikessa tekemisessä.
Meidän tiimissä on helppo kertoa omista iloista ja pettymyksistä – aina löytyy joku, joka kuuntelee ja tsemppaa eteenpäin. Huumori auttaa monissa tilanteissa. Esimiehen kanssa järjestetään säännöllisiä keskusteluja, joissa voi avoimesti kertoa huolistaan ja apua saa aina kun vain kysyy. Jaamme aktiivisesti toisillemme myyntivinkkejä ja säännölliset myyntikoulutukset auttavat löytämään uusia ideioita tuloksen parantamiseen.
Meillä pärjää, kunhan on vastuuntuntoinen ihminen, jolla on aito halu kehittyä ja oppia uutta myynnin saralta. Tällä alalla ahkerat ja työnsä huolellisesti tekevät pärjäävät! Jokaisella tapaamallani huippumyyjällä on ollut yksi selkeä ominaisuus: Periksiantamattomuus!”

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Vakuutusmyynti tampere

    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.