VAKUUTUSMYYNTI

HAE VAKUUTUSNEUVOTTELIJAKSI

Työtä, jolla on tärkeä merkitys.

Vuonna 1919 perustettu American International Group, Inc. (AIG) on yksi maailman johtavista vakuutuskonserneista. Maailmanlaajuisesti AIG:llä on toimintaa yli 80 maassa ja markkina-alueella. Asiakkaita yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 90 miljoonaa. Suomessa AIG vakuuttaa yrityksiä ja satoja tuhansia henkilöasiakkaita.

Toteemi on AIG:n kumppani Suomessa. Myymme henkilöasiakkaille lisäturvaa, kuten esimerkiksi vakuutuksia yllättävän sairauden varalle sekä vakuutuksia tapaturmien varalle. Teemme työtä, jolla on tärkeä merkitys jokaiselle asiakkaallemme.

Tule mukaan huipputiimiin vakuutusneuvottelijaksi!

Asiakaskuntasi muodostuu uusista asiakkuuksista ja nykyisten asiakkaiden lisäpalveluista. Pidämme asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse. Toimimme vahvasti tiiminä ja kehitämme yhdessä toimintaamme. Tarjoamme paljon myyntivalmennuksia, joissa voit päivittää osaamistasi oman tarpeesi mukaan. Myyntitiimissämme on monipuolista osaamista ja työkaverit ovat nuoria aikuisia ja jo varttuneempaan ikään ehtineitä.

Palkkamalli on reilu. Maksamme kiinteää kuukausipalkkaa ja provisiota myynnistäsi sen päälle. Meillä voit hyödyntää joustavia työaikoja elämäntilanteesi mukaan tai tehdä töitä etänä kotoa käsin silloin tällöin tai kokoaikaisesti. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleiden muodossa

Toteemi on vuonna 2014 perustettu tamperelainen myyntitalo, joka haluaa olla alan paras toimija asiakkaille ja työntekijöilleen. Työntekijöistämme 97 % suosittelee meitä työpaikkana. Toimitilamme ovat uudet ja sijaitsevat modernissa Ratinankaaren toimistotalossa.

Tarjoamme aina uusille työntekijöille hyvän ja perusteellisen koulutuksen, joten jos et vielä ole ehtinyt hankkimaan myyntikokemusta, mutta omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin hyvä tyyppi, sovit todennäköisesti joukkueeseemme.

Ole minuun yhteydessä ja kysy lisää tai lähetä suoraan hakemus sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Työ alkaa maanantaina 25.11.2019 ja haku päättyy 20.11.2019 tai kunnes sopivat tekijät ovat valittu.

Odotan innolla yhteydenottoasi
Tomas Lempiäinen
myyntipäällikkö
p. 0400 275844
tomas.lempiainen@toteemi.fi

Tervetuloa Ilkan tiimiin!


”Olen ollut Toteemissa parisen vuotta, mutta kokemusta myynnin alalta ja johtotehtävistä on 10 vuoden ajalta, varsinkin telemarkkinoinnista. Vastaan täällä vakuutusmyynnin tiimin lähijohtamisesta. Omassa työssäni pyrin välttämään turhaa negatiivisuutta ja antamaan kiitosta yrittämisestä. Jos asenne ja ajattelu pysyy positiivisena ja työpäivän jälkeen tietää antaneensa parhaansa, se on tärkeintä.

Meidän tiimissä johtaminen on valmentavaa. Totta kai esimiehenä näytän suunnan, mutta tavoitteiden täytyy olla sellaisia, joihin ihmiset myös itse uskovat. En halua antaa kenellekään valmiita vastauksia, vaan että työntekjät itse analysoivat omaa tekemistään ja mietitään ratkaisuja yhdessä. Haluan, että jokaiselle työntekijälle tulee sellainen fiilis, että hän uskoo omaan tekemiseen.

Meidän tiimissä on tosi erilaisia ihmisiä ja kaikilla on ne omat vahvuudet. Tuote on mahtava siinä mielessä, että vakuutuksilla mahdollistetaan asiakkaiden elämänlaadun hyvänä pysyminen tapaturman tai sairauden sattuessa. Kokemusta alalta ei tarvitse olla – täällä koulutetaan ja valmennetaan!”

Etumme

Jatkomyynti omille asiakkaille

Selkeät helposti opittavat tuotteet

Paljon eri ikäisiä työkaverita

Normaalia vähemmän myynnin esteitä

Myynnillinen kulttuuri

Reilu ja selkeä palkkamalli

Osaavat esimiehet

Säännöllinen myyntivalmennus

Tervetuloa Paulin tiimiin!

”Olen ollut Toteemilla vuodesta 2014 saakka ja työskennellyt myynnin parissa jo ennen sitä. Tänne voi tulla töihin joka päivä hyvillä mielin! Meidän tiimissä on huumorintajuista porukkaa, joka ei pelkää antaa tai ottaa apua vastaan. Jokaisella on selkeä halu kehittyä ja tavoitteellisuus näkyy kaikessa tekemisessä.
Meidän tiimissä on helppo kertoa omista iloista ja pettymyksistä – aina löytyy joku, joka kuuntelee ja tsemppaa eteenpäin. Huumori auttaa monissa tilanteissa. Esimiehen kanssa järjestetään säännöllisiä keskusteluja, joissa voi avoimesti kertoa huolistaan ja apua saa aina kun vain kysyy. Jaamme aktiivisesti toisillemme myyntivinkkejä ja säännölliset myyntikoulutukset auttavat löytämään uusia ideioita tuloksen parantamiseen.
Meillä pärjää, kunhan on vastuuntuntoinen ihminen, jolla on aito halu kehittyä ja oppia uutta myynnin saralta. Tällä alalla ahkerat ja työnsä huolellisesti tekevät pärjäävät! Jokaisella tapaamallani huippumyyjällä on ollut yksi selkeä ominaisuus: Periksiantamattomuus!”

Hae meille

Lähetä hakemus rohkeasti lomakkeella! Meillä on töissä vain kivaa porukkaa ja kaikki hakemukset luetaan huolella. Aikaisempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla – me koulutamme kyllä! Jos omaat hyvän asenteen ja olet muutenkin helmi tyyppi, sovit todennäköisesti mainiosti joukkueeseemme. Ei muuta kun hakemus tulille ja Toteemiin!

Vakuutusmyynti tampere

    Toteemi käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.